Påmelding kurs, 37 02 25 82 eller terkelsen.trafikk@gmail.com / DIN SIDE
Velkommen til kurs og kjøreopplæring hos
Terkelsen Trafikkskole i Arendal og i Grimstad

Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for terkelsentrafikkskole.no.

 

BEHANDLINGANSVARLIG

Terkelsen Trafikkskole ved daglig leder er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

FORMÅLET MED BEHANDLINGER

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med påmelding til kurs.

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Personlig identifiserbar informasjon

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

  • Hvis du retter en henvendelse til Terkelsen Trafikkskole via nettsidene, for eksempel sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn og e-postadresse.
  • Når du besøker Terkelsen Trafikkskoles nettsider registreres din IP-adresse. Terkelsen Trafikkskole knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilken nettleser som benyttes. Det gjør det mulig for oss å utarbeide stadig bedre og mer brukervennlige tilbud. Se mer om webanalyse og cookies nedenfor.

Webanalyse og cookies

Terkelsen Trafikkskole samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på terkelsentrafikkkskole.no. Vi bruker vanlige Internett-teknologier, blant annet Google Analytics for å samle informasjon om brukerne slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet på nettsiden. Denne informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare, skjermoppløsning og avsendernettside.

“Cookies” er små informasjonkapsler (tekstfiler) som nettsiden spør nettleseren din om å lagre på datamaskinen eller den mobile enheten. Dette gjør at nettsiden kan huske handlingene eller preferansene dine over tid. Terkelsen Trafikkskole bruker følgende cookies (informasjonskapsler):

Statistikk og informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi aggregerer informasjon og lager rapporter som hjelper oss med å forbedre opplevelsen. Verktøyene bruker førsteparts informasjonskapsler bare for å samle inn data. Disse cookiene, og dataene som samles inn, er anonymiserte, og kan ikke brukes til å identifisere deg som person.

De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies. Du kan alltid velge å ikke akseptere en informasjonskapsel ved å endre datamaskinens innstillinger til å avvise “cookie” eller til at du må godkjenne en “cookie”, men dette kan begrense utvalget av funksjonene som er tilgjengelige. Innstillingen er å forstå som et samtykke dersom den er slik at brukeren uttrykker aksept for bruk av cookies. Dette gjelder også dersom nettleseren er forhåndsinnstilt for aksept.

Hvis du ikke ønsker at Terkelsen Trafikkskole skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin. Les mer om reservasjon mot Google Analytics-registrering.

INFORMASJON

Terkelsen Trafikkskole samler kun inn informasjon relatert til påmeldinger til kurs. Terkelsen Trafikkskole samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Telefonnummer og e-postadresse

INFORMASJONSINNHENTING

Terkelsen Trafikkskole samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

Eksempel på skjema:

  • Påmelding til kurs
  • Send oss en melding

Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre tjenester

LAGRING AV INFORMASJON

Informasjon innhentet gjennom skjema på terkelsentrafikkskole.no lagres i:

  • Microsoft Outlook
  • WordPress

Sletting av opplysninger

Informasjon slettes på oppfordring ved å ta kontakt med oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Terkelsen Trafikkskole deler ikke informasjon som er innhentet gjennom skjema på våre nettsider med tredjepart, informasjonen man oppgir blir utelukkende brukt internt.

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av Personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Terkelsen Trafikkskole har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler. De som er registrert i et av Terkelsen Trafikkskole sine systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger Terkelsen Trafikkskole har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

 

KONTAKTINFORMASJON

Telefon 37 02 25 82
terkelsen.trafikk@gmail.com
Terkelsen Trafikkskole AS, Nedre Tyholmsvei 9D, 4836 Arendal

 

Sist oppdatert: 14.06.2018

 

Back to Top